fredag 21 november 2008

Jonas: Ja vad gör man..

Klockan är nu 3 på natten, jag sitter på jobbet, helt själv i kontorsdelen av kåken.
Nere på lagret åker truckarna som skottspolar fram och tillbaka.
Ute lyser månen, och solen lyser med sin frånvaro.
Rörelsedetektorna i taklamporna blinkar till tamefan hela tiden, bara man vänder på sig när man ligger i soffan.
När man rör sig tillräckligt tänds lamporna i hela jävla rummet.
Det suger.
Speciellt när man försöker sova. Då får man gå till andra sidan rummet och trycka på lampknapparna, då är det släckt en stund.
Det känns som att man är övervakad av 3 ögon, som sitter strategiskt placerade i rummet och stirrar på mig, väntande på att jag ska göra en rörelse, så dom får liva upp rummet genom att tända alla dessa lysrör..
Dom suger.
Filmen har jag kollat klart på.
Den stora frågan är, ska jag vräka ner mig i soffan igen, eller ska jag sitta kvar vid datorn och slösurfa, eller ska jag slå igång en ny film? Hur jag än gör så kommer det att ringa snart, det är nåt jag känner på mig.. Så fort jag blundar och sakta, sakta somnar in så ringer nån jävel från nån jävla del av landet och vill snacka skit.. Ska man be dom fara åt h-vete när man är trött? Eller är det bättre att låta trevlig och somna om sen igen?
Vilket dilemma..
Jag tror jag väljer att kolla på en ny film.. Då riskerar jag inte att vakna om nån ringer, eftersom jag redan är vaken..
När jag blundade förut, tänkte jag på senaste ultraljudet. En av småkottarna låg och försökte få in tummen i munnen. Det fick mig att le.. Det får mig att le igen.. Det är hur coolt som helst att få se sina ofödda barn, och nu ringde den där jäveln igen!
Det är samma nisse som ringer ca 63 ggr per natt..
Han har sagt "trevlig helg" 3 gånger redan inatt, aja nu blir det film för jag räknar med att han ringer några gånger till! Om jag inte somnar så kan jag iallafall njuta av tanken på att våra små kottar kommer om några månader..
Uj vad man längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Antal besökare idag:

Antal besökare sedan 26/5-2009: