fredag 5 juni 2009

Madde: "Förlorar stackars Jenny sin syn, är det ditt fel!

Säger Juhas fröken".
Jag lyssnar på en bok av Jonas Gardell; En komikers uppväxt. Min syster rekomenderade den. Jag kände att jag inte riktigt orkade läsa så jag hyrde en ljudbok istället. Första gången jag lyssnar på en sådan, helt okej faktiskt!

"Coolt" säger Jonas när han kollar på en tvspelsannons; Call of Juarez (bound in blood). Man ser en saloon med nedskjutna människor och en bartender som serverar, den som spelar, ett glas Whiskey. Ett westernspel med skjut-tema och bra grafik. Verkar bra, för dem som gillar sådana spel. Något för Jonas med andra ord.

"Älskling, sjuttonde september förväntar jag mig en födelsedagspresent!" säger Jonas. "En present?" svarar jag (han fyller på tisdag hehe). "Ja Need for Speed; Shift släpps då, kolla grafiken!". Sötnosen dreglar över alla nya spel som komma skall. Vi får väl se vad jultomten/halloweenspöket/påskharen/Midsommarnäcken har att komma med. Jag är också sugen på Need for Speed; Shift faktiskt!

Jag och Jonas var till affären nyss och handlade. Det blev en hel del som behövdes och lite annat som inte behövdes. Ikväll blir det film-mys och lite snacks med min kära fästman.

Jag såg förresten en tidning i affären, Föräldrar & barn, en tidning för föräldrar. Vet ni vad som fanns med? Bilbingo! Nostalgi eller vad!? Sådant hade jag hos pappa när jag var liten (hemma hos mamma också?). Därför var jag såklart tvungen att köpa tidningen. Brukar oftast inte köpa sådana tidningar då jag inte tycker att de innehåller så mycket viktig information (mest oviktig).

Vilket blöjmärke använder ni? Libero, Pampers, Huggies eller någon annan?

Nej, nu ska jag gå ut med soporna medan Jonas läser vidare i sin tidning Super Play.

2 kommentarer:

  1. Vi köper Huggies eller coops blöjor till våra barn :)

    SvaraRadera
  2. Usch, på mig har de aldrig grävt..Bara frågat & sådär, men skulle ändå vara skönt (inte på DET sättet :P) om de kände så min mutta inte är slapp..Men jag kissar ju inte på mig ;)

    Okej, det visste jag inte om vattenkokaren, men nu vet jag! Jag är också nickelallergiker men har aldrig reagerat på våran vattenkokare! :D

    SvaraRadera

Antal besökare idag:

Antal besökare sedan 26/5-2009: