tisdag 26 maj 2009

Madde: Storhandlat!

Oj, oj, oj, vad mycket vi fick för pengarna! Helt otroligt egentligen, jag trodde absolut att det skulle bli dyrare. Tur att vi är lite prissmarta.

Vi har handlat torrvaror, frysvaror, kylvaror, frukt och grönt, blöjor och annat som behövs till bebisarna och andra förbrukningsvaror till hela familjen (tvättmedel, toapapper osv osv). Tycker att det är så himla skönt att köpa allt på en gång så att man inte behöver småhandla lika mycket.

Hur gör ni?

Förresten! De har en helt suverän kundvagn på Willys; det är tvillingbarnstolar i! Vi slipper alltså släpa på bilbarnstolar, dessutom behöver vi bara ta en kundvagn. Det är den enda affären i Örebro som har en sådan, vilket jag inte har någon som helst förståelse för. Det kryllar(för att överdriva) av tvillingar i dagens samhälle. Lite mer anpassningsmöjligheter tycker jag att det borde finnas. Tyvärr kan man inte förvänta sig allt för mycket. Alla tycker att det är såå gulligt med tvillingar, men sedan tänker de inte mycket längre. I en del affärer går det inte ens att köra (eller komma in) med tvillingvagnen. Men sådant är livet. Vi får helt enkelt röra oss i de kretsar som vi är välkomna, hehe. Willys tycker vi om iaf och Coop Xtra såklart. Coop Forum är bra ibland.

Nu måste jag åka. Tjolahopp!

2 kommentarer:

  1. Vi storhandlar också en gång i månaden. Och sen så handlar vi ju så klart mjölk och sånt som tar slut. Tror det blir mkt billigare att göra så. :)

    SvaraRadera
  2. På coop i lillån har de tvillingvagn :)

    SvaraRadera

Antal besökare idag:

Antal besökare sedan 26/5-2009: